Årsta Golf

Vill du förbättra ditt spel eller enbart slå ut några bollar för att du tycker det är roligt så är Årsta Golf i Stockholm en plats för dig. Här kan du njuta av golfsporten och samtidigt inte vara långt ifrån allt vad Stockholm stad har att erbjuda dig.golfbana i Stockholm

Årsta Golf är stadens mest välbesökta och uppskattade men också tillgängliga Driving Range. Årsta Golf är noga med både kvalité på deras mattor och bollar men är också väldigt noga med kvalitén på sin personal för att du alltid ska kunna prata men någon väl medveten om golf om du skulle behöva någon form av hjälp på banan. Det är alltid fritt fram att be om råd och tips, de hjälper dig så gott de kan.

Årsta Golf har också en fantastisk korthålsbana med 9 hål. Perfekt för dig som vill träna på dina olika tekniker och som rent allmänt vill göra ditt spel bättre. Banorna är alltid i utmärkt skick så att du kan förvänta dig en härlig dags spel.

Vill du spela på Årsta Golf i Stockholm en vacker dag när du är på besök så kan du passa på att stanna längre och ta in på hotell för att också kunna upptäcka staden under andra dagar. Där finns flera bra hotell som du skulle kunna stanna på under din vistelse och ett bra exempel är Radisson Blu Waterfront Hotel. Bor du där har du dessutom inte speciellt långt till Årsta Golf utan kan komma dit i god tid utan att behöva åka iväg tidigt eller dylikt.

Njuter du av golfsporten är det definitivt till att rekommendera en resa till Stockholm för att besöka Årsta Golf. Åk själv eller med några vänner. Är du golfälskare kommer du garanterat inte att ångra dig då dem verkligen har god kvalité på sina banor och gör allt för att du ska bli nöjd och för att du ska kunna bli bättre i ditt spelande.